ΔημοτικηΚοινωφελης Επιχειρηση Δημου Βοϊου

Σκοπός της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βοΐου είναι η οργάνωση κοινωφελούς χαρακτήρα λειτουργιών, δραστηριοτήτων και υπηρεσιών στους τομείς της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, της παιδείας , του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος.

siatista_gymnasio

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΚΕΒΟ

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βοϊου (ΔΗ.ΚΕ.ΒΟ.). Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την λειτουργία και τις τρέχουσες δραστηριότητες όλων των δομών της ΔΗ.ΚΕ.ΒΟ. Επιπλέον μπορείτε να ενημερώνεστε με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται για προγράμματα που υλοποιεί η ΔΗ.ΚΕ.ΒΟ., αλλά και για θέματα εθελοντισμού, διαγωνισμούς προμηθειών, δωρεές καθώς και για προσλήψεις προσωπικού.
Η ΔΗ.ΚΕ.ΒΟ. αποτελεί μια ομπρέλα προστασίας, βοήθειας, αλληλεγγύης και μάθησης μέσω των δομών «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)», «Βοήθεια στο σπίτι», «Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.)» και «Κέντρο Κοινότητας».
Κυρίαρχος στόχος της ιστοσελίδας είναι να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας της επιχείρησης με τους πολίτες, ένα χρήσιμο μέσο εξυπηρέτησης αλλά και πληροφόρησης.
Μέσα στη διαδικτυωμένη κοινωνία της Ευρώπης θέτουμε επίκεντρο της προσπάθειας μας τον δημότη Βοϊου .
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Καλή Περιήγηση.

Η Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΒΟ.
Ελένη Κακάλη

siatista_gymnasio

Ίδρυση
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βοΐου ( ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ.) λειτουργεί από τις 16 Ιουνίου 2011σύμφωνα με το υπ’ αρ. ΦΕΚ 1406 με έδρα το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.
Κύριος σκοπός της είναι η δημιουργία πολιτιστικής υποδομής, η ανάπτυξη και διάδοση καλλιτεχνικής παιδείας, η συμβολή στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη, η εκπόνηση και υλοποίηση προγραμμάτων που έχουν σχέση με την τοπική ανάπτυξη και αξιοποίηση πρωτοβουλιών και προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους εθνικούς ή διεθνείς φορείς.

Ειδικότερα η ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. λειτουργεί τις Κοινωνικές Δομές:
• ΚΔΑΠ
• ΚΔΑΠ – ΜΕΑ
• ΚΗΦΗ
• Β.Σ.Σ.
• ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
• ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Ελένη Κακάλη
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσολάκης
Διευθυντής: Ώττας Βασίλειος
Μέλη:
Πάτρα Νικολέτα
Μαγιάγκας Γεώργιος
Στεργίου Χρήστος
Μαρκούση Χρυσούλα
Σερέφα Ιωάννα-Μαρία
Γκούντρα Αικατερίνη

Σχετικά έγγραφα (pdf)

Απόφασης: 04/2023
Απόφασης: 04/2019

ΔΩΡΕΕΣ

Εδώ θα αναρτούμε τα ποσά των δωρεών και που θα διατεθούν – διατέθηκαν σύμφωνα με την επιθυμία τους

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Άμεση συνεργασία με ΕΨΥΚΑ, Εταιρεία Ψυχικής Υγείας

Σχετικές πληροφορίες

Σχέδιο Δράσης ΕΨΥΚΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ